Annika - Such Notorious Shooting Star

Regnr SE47086/2014
Ögon UA
Knän UA

 

Annika flyttade till oss hösten 2014, ca 4 månader gammal. Ett rött litet yrväder som hade sina bestämda åsikter om det mesta. Hon såg till att få sin vilja igenom oavsett vad det gällde. Slår man upp "kvinnlig list" så finner man en bild på Annika. Den sidan hos henne har hållit i sig!

Vi ställde ut henne några gånger som ung, men utställning var inget för henne. Det var tråkigt och Annika ville inte vara med. Vill inte Annika gör inte Annika.
Året efter, när hon hunnit fylla 2 år gjorde vi ett nytt försök. Vi hade ju ändå köpt henne för att vi ville ställa ut och vi tyckte ju själva att hon var himla fin.
Nu hade hon mognat och tyckte att det var ju inte alls så dumt det där att springa i en ring med andra hundar. När bedömningen var över hade hon fått sitt första CERT! Vi fick förstås blodad tand och anmälde till ytterliga två utställningar. Tänk om hon skulle kunna kamma hem ett till på samma säsong så att vi kunde jaga ett championat under det kommande året! 

Annika ställdes ut 3 gånger under 2016 med 3 cert med 2 BIR och blev därmed Svensk utställningschampion. 

För oss är det en sann ära att vi fick köpa våra lilla röda pärla av kennel Notorious. Vi är så glada och stolta över denna lilla tjej. 

Annika är mamma till två kullar. Ydre- och Bron-kullen.

IMG_3470

 

Annikas stamtavla

Notorious Shooting Star Notorious Bad Boy  Vendettas Coq d'Or [Skriv text här]
[Skriv text här]
 Notorious Bitter Sweet Symphony [Skriv text här]
[Skriv text här]
Notorious Ignite The Light Notorious Ozzy Prince Of Darkness [Skriv text här]
[Skriv text här]
 Notorious She's Madonna [Skriv text här]
[Skriv text här]